Jadłospis

 

Wtorek (26.09.2023 r.)
Pierwsze danie: Zupa grochowa 400 ml.
Drugie danie: Spaghetti 300 g, kompot 200 ml.

Środa (27.09.2023 r.)
Pierwsze danie: Kapuśniak z kapusty słodkiej 400 ml./Zupa grysikowa 400 ml.
Drugie danie: Mortadela 150 g, ziemniaki 200 g, sałatka szwedzka 100 g,
kompot 200 ml.

Czwartek (28.09.2023 r.)
Pierwsze danie: Zupa kalafiorowa 400ml./Barszcz czerwony zabielany 400 ml.
Drugie danie: Schab z pieczarką 120 g, ziemniaki 200 g, surówka z kapusty
świeżej 100 g, kompot 200 ml.

Piątek (29.09.2023 r.)
Pierwsze danie: Zupa ogórkowa 400 ml./ Lane ciasto 400 ml.
Drugie danie: Pierogi leniwe 300 g, kołaczyk 1 szt., kompot 200 ml.

Sobota (30.09.2023 r.)
Pierwsze danie: Krupnik z ziemniakami 400 ml./Pomidorowa z makaronem 400 ml.
Drugie danie: Stek z cebulką 120 g, ziemniaki 200 g, ogórek konserwowy 100 g, kompot 200 ml.

Niedziela (01.10.2023 r.)
Pierwsze danie: Rosół z makaronem 400ml./Zupa jarzynowa 400 ml.
Drugie danie: Pieczeń z karczku 120g, ziemniaki 200 ml., kapusta czerwona gotowana 100 g, kompot 200 ml.

Poniedziałek (02.10.2023 r.)
Pierwsze danie: Zupa ziemniaczana 400 ml./Krem z zielonego groszku 400 ml.
Drugie danie: Fasolka po bretońsku 300 g, bułka 1 szt., kompot 200 ml.

Tabela zawartości alergenów zawartych w potrawach serwowanych przez Strzelecką Spółdzielnię Socjalną dostępna jest przy kasie.

 

 

Skip to content