Wtorek (06.04.2021 r.)
Pierwsze danie: Zupa grysikowa 400 ml.
Drugie danie: Kotlet schabowy 120g, ziemniaki 200g, marchewka z
groszkiem 150 g, kompot 200 ml.

Środa (07.04.2021 r.)
Pierwsze danie: Zupa ogórkowa 400 ml.
Drugie danie: Makaron z serem 300 g, kompot 200 ml.
Czwartek (08.04.2021 r.)
Pierwsze danie: Zupa pomidorowa z ryżem 400 ml.
Drugie danie: Udko pieczone 1 szt., ziemniaki 200 g, surówka z kapusty
białej 100 g, kompot 200 ml.

Piątek (09.04.2021 r.)
Pierwsze danie: Zupa pieczarkowa z makaronem 400 ml.
Drugie danie: Ryba kostka panierowana 1 szt., ziemniaki 200 g, surówka z kapusty kiszonej 100 g, kompot 200 ml., pączek 1 szt.

Sobota (10.04.2021 r.)
Pierwsze danie: Zupa krupnik z ziemniakami 400 ml.
Drugie danie: Stek z cebulką 120 g, ziemniaki 200 g, ogórek konserwowy 100 g, kompot 200 ml.

Niedziela (11.04.2021 r.)
Pierwsze danie: Zupa rosół z makaronem 400 ml.
Drugie danie: Pieczeń wieprzowa 120g, ziemniaki 200g, kapusta czerwona gotowana 100 g, kompot 200 ml.

Poniedziałek (12.04.2021 r.)
Pierwsze danie: Zupa ziemniaczana 400 ml.
Drugie danie: Kotlet jajeczny 1 szt., ziemniaki 200g, buraczki 100 g,
kompot 200 ml.

 

Tabela zawartości alergenów zawartych w potrawach serwowanych przez Strzelecką Spółdzielnię Socjalną dostępna jest przy kasie.