Wtorek (05.052020 r.)
Pierwsze danie: Zupa grysikowa 400 ml.
Drugie danie: Kotlet mielony 120 g, ziemniaki 200 g, surówka z kapusty świeżej 100 g

Środa (06.05.2020 r.)
Pierwsze danie: Zupa gulaszowa 400 ml.
Drugie danie: Ryż z jabłkami 300 g.

Czwartek (07.05.2020 r.)
Pierwsze danie: Zupa pomidorowa z makaronem 400 ml.
Drugie danie: Udko pieczone 1 szt., ziemniaki 200 g, surówka z marchewki 100g

Piątek (08.05.2020 r.)
Pierwsze danie: Zupa ogórkowa 400 ml.
Drugie danie: Ryba kostka panierowana 100 g, ziemniaki 200 g, surówka z kapusty kiszonej 100 g, kołaczyk 1 szt.

Sobota (09.05.2020 r.)
Pierwsze danie: Zupa krupnik z ziemniakami 400 ml.
Drugie danie: Stek z cebulką 120 g, ziemniaki 200 g, ogórek konserwowy 100 g

Niedziela (10.05.2020 r.)
Pierwsze danie: Zupa lane ciasto 400 ml.
Drugie danie: Pieczeń z karczku 120 g, ziemniaki 200 g, kapusta czerwona gotowana 100 g

Poniedziałek (11.05.2020 r.)
Pierwsze danie: Zupa kalafiorowa 400 ml.
Drugie danie: Kotlet jajeczny 1 szt., ziemniaki 200 g, buraczki 100 g