Jadłospis

Wtorek (19.10.2021 r.)
Pierwsze danie: Zupa jarzynowa 400 ml.
Drugie danie: Pulpet w sosie pomidorowym 120 g, ryż 200 g, kompot 200 ml.

Środa (20.10.2021 r.)
Pierwsze danie: Zupa ogórkowa 400 ml.
Drugie danie: Makaron w sosie pieczarkowym z zieloną pietruszką 300 g, kompot 200 ml., jabłko 1 szt.

Czwartek (21.10.2021 r.)
Pierwsze danie: Zupa rosół z makaronem 400 ml.
Drugie danie: Rolada wieprzowa 1 szt., ziemniaki 200 g, kapusta czerwona gotowana 100 g, kompot 200 ml.

Piątek (22.10.2021 r.)
Pierwsze danie: Zupa krem z zielonego groszku z grzankami 400 ml.
Drugie danie: Ryba w sosie śmietanowo – ziołowym 120 g, makaron 200 g, buraczki 100 g, kołaczyk 1 szt.

Sobota (23.10.2021 r.)
Pierwsze danie: Zupa pomidorowa z makaronem 400 ml.
Drugie danie: Schab w sosie myśliwskim 120 g, kasza pęczak 200 g,
kompot 200 ml., sałata zielona 100 g

Niedziela (24.10.2021 r.)
Pierwsze danie: Zupa lane ciasto 400 ml.
Drugie danie: Filet drobiowy 120 g, ziemniaki 200 g, surówka z kapusty
białej 100 g, kompot 200 ml.

Poniedziałek (25.10.2021 r.)
Pierwsze danie: Barszcz czerwony zabielany 400 ml.
Drugie danie: Kotlet jajeczny 1 szt., ziemniaki 200 g, gotowana marchewka 100 g, kompot 200 ml.

Tabela zawartości alergenów zawartych w potrawach serwowanych przez Strzelecką Spółdzielnię Socjalną dostępna jest przy kasie.

 

Tabela zawartości alergenów zawartych w potrawach serwowanych przez Strzelecką Spółdzielnię Socjalną dostępna jest przy kasie.