Wtorek (21.01.2020 r.)
Pierwsze danie: Zupa grysikowa 400 ml.
Drugie danie: Kotlet schabowy 130 g, ziemniaki 200g, marchewka z groszkiem 100 g, kompot 200 ml.

Środa (22.01.2020 r.)
Pierwsze danie: Zupa gulaszowa 400 ml.
Drugie danie: Ryż z jabłkami 400g, kompot 200 ml.

Czwartek (23.01.2020 r.)
Pierwsze danie: Zupa pomidorowa z makaronem 400 ml.
Drugie danie: Udko pieczone 1 szt., ziemniaki 200 g, surówka z marchewki 100 g, kompot 200 ml.

Piątek (24.01.2020 r.)
Pierwsze danie: Barszcz czerwony zabielany 400 ml.
Drugie danie: Kostka rybna panierowana 1 szt., ziemniaki 200 g, surówka z kapusty kiszonej 100 g, kompot 200 ml., kołaczyk 1 szt.

Sobota (25.01.2020 r.)
Pierwsze danie: Zupa krupnik z ziemniakami 400 ml.
Drugie danie: Stek z cebulką 140 g, ziemniaki 200 g, surówka szwedzka 100 g, kompot 200 ml.

Niedziela (26.01.2020 r.)
Pierwsze danie: Zupa rosół z makaronem 400 ml.
Drugie danie: Pieczeń z karczku 120 g, ziemniaki 200 g, kapusta czerwona gotowana 100 g, kompot 200 ml.

Poniedziałek (27.01.2020 r.)
Pierwsze danie: Zupa fasolowa 400 ml.
Drugie danie: Łazanki 350 g, kompot 200 ml.

Tabela zawartości alergenów zawartych w potrawach serwowanych przez Strzelecką Spółdzielnię Socjalną dostępna jest przy kasie.