Jadłospis

Wtorek (11.01.2022 r.)
Pierwsze danie: Zupa jarzynowa 400 ml.
Drugie danie: Pulpet w sosie pieczarkowym 120 g, kasza pęczak 200 g,
kompot 200 ml.

Środa (12.01.2022 r.)
Pierwsze danie: Zupa fasolowa 400 ml.
Drugie danie: Wątróbka z cebulą 150 g, ziemniaki 200 g, sałatka szwedzka 100 g, kompot 200 ml.

Czwartek (13.01.2022 r.)
Pierwsze danie: Zupa rosół z makaronem 400 ml.
Drugie danie: Pieczeń wieprzowa 120 g, ziemniaki 200g, kapusta czerwona gotowana 100 g, kompot 200 ml.

Piątek (14.01.2021 r.)
Pierwsze danie: Barszcz czerwony zabielany 400 ml.
Drugie danie: Pierogi leniwe 300 g, kompot 200 ml., kołaczyk 1 szt.

Sobota (15.01.2022 r.)
Pierwsze danie: Zupa grysikowa 400 ml.
Drugie danie: Stek z cebulką 120 g, ziemniaki 200 g, ogórek konserwowy 100 g, kompot 200 ml.

Niedziela (16.01.2022 r.)
Pierwsze danie: Zupa pomidorowa z ryżem 400 ml.
Drugie danie: Kotlet schabowy 120 g, ziemniaki 200 g, kapusta biała
zasmażana 100 g, kompot 200 ml.

Poniedziałek (17.01.2022 r.)
Pierwsze danie: Żurek z ziemniakami 400 ml.
Drugie danie: Kotlet jajeczny 1 szt., ziemniaki 200 g, buraczki 100 g,
kompot 200 ml.

 

Tabela zawartości alergenów zawartych w potrawach serwowanych przez Strzelecką Spółdzielnię Socjalną dostępna jest przy kasie.