Jadłospis stołówki na najbliższe dni (to tylko część potraw, które dostępne są w danym dniu):

Wtorek (16.04.2019 r.)
Pierwsze danie: Zupa grysikowa 400 ml.
Drugie danie: Pulpet w sosie pieczarkowym 100 g, ziemniaki 200 g,
kompot 200 ml.

Środa (17.04.2019 r.)
Pierwsze danie: Zupa ogórkowa 400 ml
Drugie danie: Kaszanka 200 g, ziemniaki 200 g, sałatka szwedzka 100 g,
kompot 200 ml.

Czwartek (18.04.2019 r.)
Pierwsze danie: Zupa rosół z makaronem 400 ml.
Drugie danie: Rolada wieprzowa 1 szt., ziemniaki 200 g, kapusta czerwona
gotowana 100 g, kompot 200 ml.

Piątek (19.04.2019 r.)
Pierwsze danie: Zupa jarzynowa 400 ml.
Drugie danie: Śledź w śmietanie 1 szt., ziemniaki 200 g, kompot 200 ml.,
zajączek 1 szt., jajko malowane 1 szt., czekolada 1 szt. 1 szt.

W piątek 19.04.2019 r. wydawany będzie suchy prowiant za 21-22.04.2019 r.
21.04.2019 – niedziela – zupa gorący kubek 1 szt., udko z kurczaka 1 szt., bułka 1 szt.,
jajko malowane 1 szt.
22.04.2019 – poniedziałek – zupa gorący kubek 1 szt., bigos 400 g, kiełbasa sucha 1 szt.,
bułka 1 szt.

Sobota (20.04.2019 r.)
Pierwsze danie: Barszcz biały 400 ml.
Drugie danie: Mielony z ryby 100 g, ziemniaki 200 g, surówka z kapusty
kiszonej 100 g, kompot 200 ml.

Niedziela (21.04.2019 r.) – STOŁÓWKA NIECZYNNA
Poniedziałek (22.04.2019 r.) – STOŁÓWKA NIECZYNNA