Wtorek (05.01.2021 r.)
Pierwsze danie: Zupa jarzynowa 400 ml.
Drugie danie: Kotlet mielony 120 g, ziemniaki 200 g, buraczki 100 g,
kompot 200 ml.

Środa (06.01.2021 r.)
Pierwsze danie: Zupa grysikowa 400 ml.
Drugie danie: Filet drobiowy 120g, ziemniaki 200 g, surówka z kapusty
białej 100 g, kompot 200 ml.

Czwartek (07.01.2021 r.)
Pierwsze danie: Zupa pomidorowa z makaronem 400 ml.
Drugie danie: Udko pieczone 1 szt., ziemniaki 200 g, surówka z marchewki 100 g,
kompot 200 ml.

Piątek (08.01.2021 r.)
Pierwsze danie: Barszcz czerwony zabielany 400 ml.
Drugie danie: Pierogi leniwe 300 g, kołaczyk 1 szt., kompot 200 ml.

Sobota (09.01.2021 r.)
Pierwsze danie: Zupa ryżowa 400 ml.
Drugie danie: Gulasz wieprzowy 120 g, kasza 200 g, ogórek konserwowy 100 g,
kompot 200 ml.

Niedziela (10.01.2021 r.)
Pierwsze danie: Zupa rosół z makaronem 400 ml.
Drugie danie: Pieczeń z karczku 120 g, ziemniaki 200 g, kapusta czerwona gotowana100 g, kompot 200 ml.

Poniedziałek (11.01.2021 r.)
Pierwsze danie: Zupa ziemniaczana 400 ml.
Drugie danie: Fasolka po bretońsku 300 g, bułka 1 szt., kompot 200 ml.

Tabela zawartości alergenów zawartych w potrawach serwowanych przez Strzelecką Spółdzielnię Socjalną dostępna jest przy kasie.