Jadłospis

Jadłospis

Wtorek (27.07.2021 r.)
Pierwsze danie: Zupa grysikowa400 ml.
Drugie danie: Kotlet mielony 120 g, ziemniaki 200, surówka z kapusty
świeżej 100 g, kompot 200 ml.

Środa (28.07.2021 r.)
Pierwsze danie: Zupa kalafiorowa 400 ml.
Drugie danie: Kaszanka 200 g, ziemniaki 200 g, sałatka szwedzka 100 g,
kompot 200 ml.

Czwartek (29.07.2021 r.)
Pierwsze danie: Zupa pomidorowa z makaronem 400 ml.
Drugie danie: Filet drobiowy 120 g, ziemniaki 200 g, mizeria 100 g, kompot 200 ml.

Piątek (30.07.2021 r.)
Pierwsze danie: Zupa pieczarkowa z ziemniakami 400 ml.
Drugie danie: Pierogi leniwe 300 g, kołaczyk 1 szt., kompot 200 ml.

Sobota (31.07.2021 r.)
Pierwsze danie: Zupa ryżowa 400 ml.
Drugie danie: Gulasz wieprzowy 120 g, kasza 200 g, ogórek konserwowy 100 g,
kompot 200 ml.

Niedziela (01.08.2021 r.)
Pierwsze danie: Zupa rosół z makaronem 400 ml.
Drugie danie: Pieczeń wieprzowa 120 g, ziemniaki 200 g, kapusta czerwona gotowana 100 g, kompot 200 ml.

Poniedziałek (02.08.2021 r.)
Pierwsze danie: Zupa jarzynowa 400 ml.
Drugie danie: Fasolka po bretońsku 300 g, bułka 1 szt., kompot 200 ml.

Tabela zawartości alergenów zawartych w potrawach serwowanych przez Strzelecką Spółdzielnię Socjalną dostępna jest przy kasie.