Jadłospis stołówki na najbliższe dni (to tylko część potraw, które dostępne są w danym dniu):

Jadłospis

Wtorek (20.11.2018 r.)
Pierwsze danie: Zupa ogórkowa 400 ml.
Drugie danie: Kotlet schabowy 100 g, ziemniaki 200 g, marchewka z
groszkiem 100 g, kompot 200 ml.

Środa (21.11.2018 r.)
Pierwsze danie: Zupa pieczarkowa z makaronem 400 ml.
Drugie danie: Kaszanka 200 g, ziemniaki 200 g, surówka szwedzka 100 g,
kompot 200 ml.

Czwartek (22.11.2018 r.)
Pierwsze danie: Zupa rosół z makaronem 400 ml.
Drugie danie: Pieczeń wieprzowa 100 g, ziemniaki 200 g, kapusta biała
gotowana 100 g, kompot 200 ml.

Piątek (23.11.2018 r.)
Pierwsze danie: Kapuśniak z kapusty kiszonej 400 ml.
Drugie danie: Ryż z jabłkiem 300 g, kompot 200 ml., pączek 1 szt.

Sobota (24.11.2018 r.)
Pierwsze danie: Zupa jarzynowa 400 ml.
Drugie danie: Kotlet mielony 100 g, ziemniaki 200 g, ogórek konserwowy 100 g,
kompot 200 ml.

Niedziela (25.11.2018 r.)
Pierwsze danie: Zupa pomidorowa z ryżem 400 ml.
Drugie danie: Udko pieczone 1 szt., ziemniaki 200 g, surówka z z kapusty
pekińskiej 100 g, kompot 200 ml.

Poniedziałek (26.11.2018 r.)
Pierwsze danie: Zupa grochowa 400 ml.
Drugie danie: Makaron z serem 300 g, kompot 200 ml.