Jadłospis

Wtorek (01.03.2022 r.)
Pierwsze danie: Zupa z zielonego groszku 400 ml.
Drugie danie: Pulpet w sosie pomidorowym 120 g, kasza 200 g, surówka z kapusty białej 100 g, kompot 200 ml.

Środa (02.03.2022 r.)
Pierwsze danie: Zupa pieczarkowa z makaronem 400 ml.
Drugie danie: Śledź w śmietanie 100 g, ziemniaki 200 g, kompot 200 ml.

Pierwsze danie: Zupa lane ciasto 400 ml.
Drugie danie: Gulasz wieprzowy 120 g, ryż 200 g, ogórek konserwowy 100 g, kompot 200 ml.

Piątek (04.03.2021 r.)
Pierwsze danie: Zupa kapuśniak z kapusty kiszonej 400 ml.
Drugie danie: Kluski śląskie z boczkiem 300 g, kapusta czerwona gotowana 100 g, rogalik 1 szt., kompot 200 ml.

Sobota (05.03.2022 r.)
Pierwsze danie: Zupa pomidorowa z ryżem 400 ml.
Drugie danie: Kotlet schabowy 120 g, ziemniaki 200 g, mizeria 100 g,
kompot 200 ml.

Niedziela (06.03.2022 r.)
Pierwsze danie: Zupa rosół z makaronem 400 ml.
Drugie danie: Udko pieczone 1szt., ziemniaki 200 g, marchewka z masłem 100 g, kompot 200 ml.

Poniedziałek (07.03.2022 r.)
Pierwsze danie: Żurek z ziemniakami 400 ml.
Drugie danie: Bigos 300 g, bułka 1 szt., kompot 200 ml.

Tabela zawartości alergenów zawartych w potrawach serwowanych przez Strzelecką Spółdzielnię Socjalną dostępna jest przy kasie.