Jadłospis stołówki na najbliższe dni (to tylko część potraw, które dostępne są w danym dniu):

Wtorek (30.07.2019 r.)
Pierwsze danie: Zupa krupnik 400 ml.
Drugie danie: Pulpet z sosie pomidorowym 100 g, ziemniaki 200 g,
kompot 200 ml.

Środa (31.07.2019 r.)
Pierwsze danie: Zupa ogórkowa 400 ml.
Drugie danie: Pieczona mortadela 120 g, ziemniaki 200 g, sałatka szwedzka 100 g, kompot 200 ml.

Czwartek (01.08.2019 r.)
Pierwsze danie: Zupa rosół z makaronem 400 ml.
Drugie danie: Filet z kurczaka 100 g, ziemniaki 200 g, surówka z kapusty
świeżej 100 g, kompot 200 ml.

Piątek (02.08.2019 r.)
Pierwsze danie: Zupa pieczarkowa z makaronem 400 ml.
Drugie danie: Kostka rybna panierowana 1 szt., ziemniaki 200 g, surówka z kapusty kiszonej 100 g, pączek 1 szt.

Sobota (03.08.2019 r.)
Pierwsze danie: Zupa pomidorowa z ryżem 400 ml.
Drugie danie: Stek z cebulką 100 g, ziemniaki 200 g, ogórek konserwowy 100 g, kompot 200 ml.

Niedziela (04.08.2019 r.)
Pierwsze danie: Zupa lane ciasto 400 ml.
Drugie danie: Udko pieczone 1szt., ziemniaki 200 g, surówka z marchewki 100 g, kompot 200 ml.

Poniedziałek (05.08.2019 r.)
Pierwsze danie: Żurek z ziemniakami 400 ml.
Drugie danie: Kotlet jajeczny 1 szt., ziemniaki 200 g, buraczki 100 g,
kompot 200 ml.

Tabela zawartości alergenów zawartych w potrawach serwowanych przez Strzelecką Spółdzielnię Socjalną dostępna jest przy kasie