Wtorek (31.03.2020 r.)
Pierwsze danie: Zupa grysikowa 400 ml
Drugie danie: Kotlet mielony 100g, ziemniaki 200g, marchewka z groszkiem 150g

Środa (01.04.2020 r.)
Pierwsze danie: Zupa jarzynowa 400 ml.
Drugie danie: Gołąbek w sosie pomidorowym 1 szt., ziemniaki 200 g

Czwartek (02.04.2020 r.)
Pierwsze danie: Zupa rosół z makaronem 400 ml.
Drugie danie: Udko pieczone 1 szt., ziemniaki 200 g, surówka z kapusty świeżej 100 g

Piątek (03.04.2020 r.)
Pierwsze danie: Kapuśniak z kapusty słodkiej 400 ml.
Drugie danie: Śledź w śmietanie 1 szt., ziemniaki 200 g, pączek 1 szt.

Sobota (04.04.2020 r.)
Pierwsze danie: Zupa krupnik 400 ml.
Drugie danie: Kiełbasa w kapuście 250 g, ziemniaki 200 g

Niedziela (05.04.2020 r.)
Pierwsze danie: Zupa lane ciasto 400 ml.
Drugie danie: Pieczeń z karczku 120 g, ziemniaki 200 g, kapusta czerwona gotowana 100 g

Poniedziałek (06.04.2020 r.)
Pierwsze danie: Zupa ziemniaczana 400 ml.
Drugie danie: Fasolka po bretońsku 300 g, bułka 1 szt.

Tabela zawartości alergenów zawartych w potrawach serwowanych przez Strzelecką Spółdzielnię Socjalną dostępna jest przy kasie.