Wtorek (10.12.2019 r.)
Pierwsze danie: Zupa grysikowa 400 ml.
Drugie danie: Kotlet schabowy 100 g, ziemniaki 200 g, marchewka z
groszkiem 100 g, kompot 200 ml.

Środa (11.12.2019 r.)
Pierwsze danie: Zupa ogórkowa 400 ml.
Drugie danie: Mortadela 120 g, ziemniaki 200 g, surówka z kapusty
świeżej 100 g, kompot 200 ml.

Czwartek (12.12.2019 r.)
Pierwsze danie: Zupa rosół z makaronem 400 ml.
Drugie danie: Pieczeń wieprzowa 100 g, ziemniaki 200 g, kapusta czerwona gotowana 100 g, kompot 200 ml.,

Piątek (13.12.2019 r.)
Pierwsze danie: Zupa kalafiorowa 400 ml.
Drugie danie: Śledź w śmietanie 100 g, ziemniaki 200 g, pączek 1 szt,
kompot 200 ml.

Sobota (14.12.2019 r.)
Pierwsze danie: Zupa pomidorowa z ryżem 400 ml.
Drugie danie: Stek z cebulką 100 g, ziemniaki 200 g, ogórek konserwowy 100 g, kompot 200 ml.

Niedziela (15.12.2019 r.)
Pierwsze danie: Zupa lane ciasto 400 ml.
Drugie danie: Filet z kurczaka 100 g, ziemniaki 200 g, surówka z marchewki 100 g, kompot 200 ml.

Poniedziałek (16.12.2019 r.)
Pierwsze danie: Zupa ziemniaczana 400 ml.
Drugie danie: Fasolka po bretońsku 300 g, bułka 1 szt., kompot 200 ml.

Tabela zawartości alergenów zawartych w potrawach serwowanych przez
Strzelecką Spółdzielnię Socjalną dostępna jest przy kasie.