Jadłospis

 

Wtorek (11.06.2024 r.)
Pierwsze danie: Barszcz zabielany 400 ml./ Krem z marchewki z grzankami 400 ml.
Drugie danie: Pulpet w sosie pieczarkowym 120 g, kasza 200 g, kompot 200 ml.

Środa (12.06.2024 r.)
Pierwsze danie: Lane ciasto 400 ml./ Zupa jarzynowa 400 ml.
Drugie danie: Schab z pieczarką 120 g, ziemniaki 200 g, surówka z kapusty pekińskiej 100 g, kompot 200 ml.

Czwartek (13.06.2024 r.)
Pierwsze danie: Zupa ogórkowa 400 ml./ Pomidorowa z ryżem 400 ml.
Drugie danie: Pyzy z mięsem 300 g, kompot 200 ml.

Piątek (14.06.2024 r.)
Pierwsze danie: Zupa kalafiorowa 400 ml./ Zupa grysikowa 400 ml.
Drugie danie: Makaron z serem 300 g, jogurt owocowy 1 szt.

Sobota (15.06.2024 r.)
Pierwsze danie: Krupnik z ziemniakami 400 ml./ Zupa fasolowa 400 ml.
Drugie danie: Potrawka drobiowa z warzywami 120 g, ryż 200 g, kompot 200 ml.

Niedziela (16.06.2024 r.)
Pierwsze danie: Pomidorowa z makaronem 400 ml./ Zupa ziemniaczana 400 ml.
Drugie danie: Filet drobiowy panierowany 120 g, ziemniaki 200 g, mizeria 150 g, kompot 200 ml.

Poniedziałek (17.06.2024 r.)
Pierwsze danie: Zupa z zielonego groszku 400 ml./ Kapuśniak z kiszonej 400 ml.
Drugie danie: Udko pieczone 1 szt, ziemniaki 200 g, surówka z marchewki 100 g, kompot 200 ml.

 

Tabela zawartości alergenów zawartych w potrawach serwowanych przez Strzelecką Spółdzielnię Socjalną dostępna jest przy kasie.

 

 

Skip to content