Jadłospis

 

Wtorek (23.04.2024 r.)
Pierwsze danie: Zupa grochowa 400 ml. / Pomidorowa z makaronem 400 ml.
Drugie danie: Ryż paraboliczny z prażonym jabłkiem 300g, jogurt owocowy 1 szt, kompot 200 ml.

Środa (24.04.2024 r.)
Pierwsze danie: Zupa krupnik 400 ml. / Zupa lane ciasto 400 ml.
Drugie danie: Kotlet a la rolada 120g, ziemniaki 200 g, surówka z kapusty
pekińskiej 100 g, kompot 200 ml.

Czwartek (25.04.2024 r.)
Pierwsze danie: Zupa ogórkowa 400 ml. / Zupa grysikowa 400 ml.
Drugie danie: Potrawka drobiowa z warzywami 300 g, kasza 200 g, kompot 200 ml.

Piątek (26.04.2024 r.)
Pierwsze danie: Zupa żurek 400 ml. / Zupa kalafiorowa 400 ml.
Drugie danie: Kluski z boczkiem 300 g, kapusta czerwona 100 g,kompot 200 ml,
kołaczyk 1 szt.

Sobota (27.04.2024 r.)
Pierwsze danie: Zupa jarzynowa 400 ml. / Kapuśniak z kiszonej 400 ml.
Drugie danie: Kotlet drobiowy 120 g, ziemniaki 200 g, surówka z marchwi 100 g, kompot 200 ml.

Niedziela (28.03.2024 r.)
Pierwsze danie: Rosół z makaronem 400 ml. / Zupa fasolowa 400 ml.
Drugie danie: Pieczeń z karczku 120g, ziemniaki 200 g, biała gotowana 100g, kompot 200 ml.

Poniedziałek (29.04.2024 r.)
Pierwsze danie: Barszcz czerwony zabielany 400 ml. / Zupa ziemniaczana 400ml
Drugie danie: Kotlet schabowy 120g, ziemniaki 200 g, marchewka z
groszkiem 100 g, kompot 200ml.

Tabela zawartości alergenów zawartych w potrawach serwowanych przez Strzelecką Spółdzielnię Socjalną dostępna jest przy kasie.

 

 

Skip to content