Wtorek (13.10.2020 r.)
Pierwsze danie: Zupa grysikowa 400 ml.
Drugie danie: Filet drobiowy 120 g, ziemniaki 200, surówka z marchewki 100 g, kompot 200 ml.

Środa (14.10.2020 r.)
Pierwsze danie: Zupa ogórkowa 400 ml.
Drugie danie: Mortadela 150 g, ziemniaki 200 g, sałatka szwedzka 100 g,
kompot 200 ml.

Czwartek (15.10.2020 r.)
Pierwsze danie: Zupa pomidorowa z makaronem 400 ml.
Drugie danie: Udko pieczone 1 szt., ziemniaki 200 g, surówka z kapusty
świeżej 100 g, kompot 200 ml.

Piątek (16.10.2020 r.)
Pierwsze danie: Kapuśniak z kapusty kiszonej 400 ml.
Drugie danie: Kluski śląskie z boczkiem 300g, kapusta czerwona gotowana 100 g, kołaczyk 1 szt., kompot 200 ml.

Sobota (17.10.2020 r.)
Pierwsze danie: Zupa krupnik 400 ml.
Drugie danie: Gulasz wieprzowy 120 g, kasza 200 g, ogórek konserwowy 100 g,
kompot 200 ml.

Niedziela (18.10.2020 r.)
Pierwsze danie: Zupa lane ciasto 400 ml.
Drugie danie: Kotlet schabowy 120 g, ziemniaki 200 g, mizeria 100 g,
kompot 200 ml.

Poniedziałek (19.10.2020 r.)
Pierwsze danie: Zupa grochowa 400 ml.
Drugie danie: Kotlet jajeczny 1 szt., ziemniaki 200 g, buraczki 100 g,
kompot 200 ml.

Tabela zawartości alergenów zawartych w potrawach serwowanych przez Strzelecką Spółdzielnię Socjalną dostępna jest przy kasie.