Jadłospis

Wtorek (13.09.2022 r.)
Pierwsze danie: Barszcz czerwony zabielany 400 ml.
Drugie danie: Pulpet w sosie pieczarkowym 120 g, kasza 200 g, surówka z kapusty białej 100 g, kompot 200 ml.

Środa (14.09.2022 r.)
Pierwsze danie: Zupa jarzynowa 400 ml.
Drugie danie: Spaghetti 300 g, kompot 200 ml.

Czwartek (15.09.2022 r.)
Pierwsze danie: Zupa rosół z makaronem 400 ml.
Drugie danie: Pieczeń wieprzowa 120 g, ziemniaki 200 g, kapusta czerwona gotowana 100 g, kompot 200 ml.

Piątek (16.09.2022 r.)
Pierwsze danie: Zupa krupnik z ziemniakami 400 ml.
Drugie danie: Pyzy ze śliwkami 300 g, rogal maślany 1 szt.

Sobota (17.09.2022 r.)
Pierwsze danie: Zupa ryżowa 400 ml.
Drugie danie: Kotlet mielony 120 g, ziemniaki 200 g, sałatka szwedzka 100 g,
kompot 200 ml.

Niedziela (18.09.2022 r.)
Pierwsze danie: Zupa pomidorowa z makaronem 400 ml.
Drugie danie: Filet drobiowy 120 g, ziemniaki 200 g, mizeria 100 g,
kompot 200 ml.

Poniedziałek (19.09.2022 r.)
Pierwsze danie: Żurek z ziemniakami 400 ml.
Drugie danie: Jajko w sosie koperkowym 2 szt., ziemniaki 200 g, buraczki 100 g, kompot 200 ml.

Tabela zawartości alergenów zawartych w potrawach serwowanych przez Strzelecką Spółdzielnię Socjalną dostępna jest przy kasie.