Jadłospis stołówki na najbliższe dni (to tylko część potraw, które dostępne są w danym dniu):

Wtorek (19.02.2019 r.)
Pierwsze danie: Zupa pieczarkowa z makaronem 400 ml.
Drugie danie: Pulpet w sosie pomidorowym 100 g, ziemniaki 200 g,
kompot 200ml.

Środa (20.02.2019 r.)
Pierwsze danie: Zupa kalafiorowa 400ml
Drugie danie: Wątróbka z cebulą 120 g, ziemniaki 200 g, sałatka szwedzka 100 g, kompot 200 ml.

Czwartek (21.02.2019 r.)
Pierwsze danie: Zupa rosół z makaronem 400 ml.
Drugie danie: Pieczeń z karczku 100 g., ziemniaki 200 g, kapusta czerwona gotowana 100 g, kompot 200 ml.

Piątek (22.02.2019 r.)
Pierwsze danie: Zupa ogórkowa 400 ml.
Drugie danie: Kostka rybna panierowana 1 szt, ziemniaki 200 g, surówka z kapusty kiszonej 100g, kompot 200ml., kołaczyk 1 szt.

Sobota (23.02.2019 r.)
Pierwsze danie: Zupa grysikowa 400 ml.
Drugie danie: Kiełbasa w kapuście 140 g, ziemniaki 200 g, kompot 200 ml.

Niedziela (24.02.2019 r.)
Pierwsze danie: Zupa pomidorowa z makaronem 400 ml.
Drugie danie: Kotlet schabowy 100 g, ziemniaki 200 g, surówka z kapusty białej 100 g, kompot 200 ml.

Poniedziałek (25.02.2019 r.)
Pierwsze danie: Zupa grochowa 400 ml.
Drugie danie: Kotlet jajeczny 1 szt., ziemniaki 200 g, buraczki 100 g,
kompot 200 ml.

.