Wtorek (23.06.2020 r.)
Pierwsze danie: Zupa lane ciasto 400 ml.
Drugie danie: Filet drobiowy 130 g, ziemniaki 200 g, surówka z marchewki 100 g

Środa (24.06.2020 r.)
Pierwsze danie: Zupa kalafiorowa 400 ml.
Drugie danie: Kaszanka 200 g, ziemniaki 200 g, sałatka szwedzka 100 g

Czwartek (25.06.2020 r.)
Pierwsze danie: Zupa rosół z makaronem 400 ml.
Drugie danie: Pieczeń z karczku 120 g, ziemniaki 200 g, kapusta czerwona gotowana 100 g

Piątek (26.06.2020 r.)
Pierwsze danie: Zupa ogórkowa 400 ml.
Drugie danie: Ryba kostka panierowana 1 szt., ziemniaki 200 g, surówka z kapusty kiszonej 100 g, pączek 1 szt.

W piątek 26.06.2020 będzie wydawany suchy prowiant za dzień 28.06.2020
udko pieczone 1 szt., kiełbasa 1 szt., gorący kubek 1 szt., bułka 1 szt.

Sobota (27.06.2020 r.)
Pierwsze danie: Zupa krupnik z ziemniakami 400 ml.
Drugie danie: Kiełbasa w kapuście 250 g, ziemniaki 200 g

Niedziela (28.06.2020 r.) – STOŁÓWKA NIECZYNNA

Poniedziałek (29.062020 r.)
Pierwsze danie: Zupa ziemniaczana 400 ml.
Drugie danie: Łazanki 300 g

Tabela zawartości alergenów zawartych w potrawach serwowanych przez Strzelecką Spółdzielnię Socjalną dostępna jest przy kasie.