Wtorek (18.02.2020 r.)
Pierwsze danie: Zupa krupnik z ziemniakami 400 ml.
Drugie danie: Kotlet schabowy 120 g, ziemniaki 200g, surówka z kapusty świeżej 100 g, kompot 200 ml.

Środa (19.02.2020 r.)
Pierwsze danie: Zupa ogórkowa 400 ml.
Drugie danie: Kaszanka 120 g, ziemniaki 200 g, sałatka szwedzka 100 g, kompot 200 ml.

Czwartek (20.02.2020 r.)
Pierwsze danie: Zupa rosół z makaronem 400 ml.
Drugie danie: Udko pieczone 1 szt., ziemniaki 200 g, surówka z marchewki 100 g, kompot 200 ml., pączek 1 szt.

Piątek (21.02.2020 r.)
Pierwsze danie: Kapuśniak z kapusty słodkiej 400 ml.
Drugie danie: Śledź w śmietana 1 szt., ziemniaki 200 g, kompot 200 ml., kołaczyk 1 szt.

Sobota (22.02.2020 r.)
Pierwsze danie: Zupa pomidorowa z ryżem 400 ml.
Drugie danie: Kotlet mielony 120 g, ziemniaki 200 g, marchewka z groszkiem 100 g, kompot 200 ml.

Niedziela (23.02.2020 r.)
Pierwsze danie: Zupa lane ciasto 400 ml.
Drugie danie: Pieczeń z karczku 120 g, ziemniaki 200 g, kapusta czerwona gotowana 100 g, kompot 200 ml.

Poniedziałek (24.02.2020 r.)
Pierwsze danie: Zupa jarzynowa 400 ml.
Drugie danie: Fasolka po bretońsku 300 g, bułka 1 szt.,kompot 200 ml.

Tabela zawartości alergenów zawartych w potrawach serwowanych przez Strzelecką Spółdzielnię Socjalną dostępna jest przy kasie.